Zapisz to, co wpisałeś
Nie musisz wpisywać profilu od zera. Jeżeli formularz na ekranie jest już wypełniony, Zapisz ze strony kopiuje te wartości do wybranego profilu.
Zapisz ze strony
Otwórz wyskakujące okienko na tej karcie i naciśnij Zapisz ze strony. Wybierz bieżący profil lub nowy. Przechowywane są tylko wartości, które może dopasować rozszerzenie. Linia stanu informuje, ile zostało zapisanych. Strona, na której nie ma nic nowego, również to zgłasza.
Oferta oszczędzania
W ustawieniach opcja „Zaproponuj zapisanie” może zapytać po wpisaniu na stronie. Wybierasz istniejący profil lub rozpoczynasz nowy. Kartę możesz zignorować. Wartości nie są przesyłane w żaden sposób.
Witryny, które chcesz zostawić w spokoju
Dodaj wyjątek witryny, gdy host nie powinien być wypełniany lub nie powinien być wyświetlany monit. Usuń później wyjątek z tej samej listy.