Тергеніңізді сақтаңыз
Профильді нөлден терудің қажеті жоқ. Экрандағы пішін әлдеқашан толтырылған болса, Беттен сақтау сол мәндерді таңдалған профильге көшіреді.
Беттен сақтау
Сол қойындыдағы қалқымалы терезені ашып, түймесін басыңыз Беттен сақтау. Ағымдағы профильді немесе жаңасын таңдаңыз. Кеңейтім сәйкес келетін мәндер ғана сақталады. Күй жолы қанша сақталғанын хабарлайды. Жаңа ештеңе жоқ бет де бұл туралы хабарлайды.
Сақтауды ұсыныңыз
Параметрлерде сақтауды ұсыну опциясы сайтта тергеннен кейін сұрауы мүмкін. Сіз бұрыннан бар профильді таңдайсыз немесе жаңасын бастайсыз. Сіз картаны елемеуіңізге болады. Мәндер екі жолмен жүктеп салынбайды.
Сіз қалаған сайттарды жалғыз қалдырыңыз
Хост толтырылмауы немесе сұралмауы керек кезде сайт ерекшелігін қосыңыз. Ерекшелікті кейінірек сол тізімнен алып тастаңыз.