შეინახეთ ის, რაც აკრიფეთ
თქვენ არ გჭირდებათ პროფილის ნულიდან აკრეფა. თუ ფორმა ეკრანზე უკვე შევსებულია, შენახვა გვერდიდან აკოპირებს ამ მნიშვნელობებს არჩეულ პროფილში.
შენახვა გვერდიდან
გახსენით ამომხტარი ფანჯარა ამ ჩანართზე და დააჭირეთ შენახვა გვერდიდან. აირჩიეთ მიმდინარე ან ახალი პროფილი. ინახება მხოლოდ მნიშვნელობები, რომლებსაც გაფართოება ემთხვევა. სტატუსის ხაზი იტყობინება, თუ რამდენი იყო შენახული. გვერდი, სადაც ახალი არაფერია, იუწყება ამის შესახებ.
შესთავაზეთ დაზოგვა
პარამეტრებში, შეთავაზება-შენახვის ვარიანტს შეუძლია მოითხოვოს მას შემდეგ, რაც საიტზე აკრიფეთ. თქვენ ირჩევთ არსებულ პროფილს ან იწყებთ ახალს. შეგიძლიათ ბარათის იგნორირება. მნიშვნელობები არც ერთ შემთხვევაში არ აიტვირთება.
საიტები, რომელთა მარტო დატოვება გსურთ
დაამატეთ საიტის გამონაკლისი, როდესაც ჰოსტი არ უნდა იყოს შევსებული ან არ უნდა იყოს მოთხოვნა. მოგვიანებით ამოიღეთ გამონაკლისი იმავე სიიდან.